15-22.8. 6.Li-Ning Int. Super Stars camp v Mostě.

Na 6.Li-Ning campu se připravují také naši Ondra Löbel a Adam Nesveda.

S hlavním trenérem Mao Hongem z Číny.

Město Most hostí jedno z největších soustředění badmintonistů v České republice s hvězdným trenérským obsazením.

6.Li-Ning International Super Stars campu se zúčastní sportovci a trenéři původem ze sedmi zemí, České republiky, Číny, Polska, Ukrajiny, Ruska, Vietnamu a Slovenska. Šedesátka mladých sportovců z osmnácti klubů (…Jiskra Nejdek, Slovan Karlovy Vary atd.) se připravuje na novou sezónu na šesti sportovištích.

Tréninky badmintonu probíhají ve sportovní hale TJ Lokomotiva a v tělocvičně 8.Základní školy. Atletické tréninky se uskuteční na atletickém ministadionu při 4.ZŠ. Potřebná relaxace v bazénu probíhá v městském Aquadromu, k dispozici kromě bazénů je také whirpool, masážní trysky, parní kabina a další. Schwinn cycling a Heat program probíhají ve sportovním centru Tornádo. Při Schwinn cyclingu budou hráči napojeni na teptestery, kde budeme vyhodnocovat jejich aktuální trénovanost. Pro zpestření a trénink odrazové síly je zařazen trénink na trampolínkách.

Hlavním trenérem je čínský trenér Mao Hong, který má za sebou účast na mnoha světových soutěžích v dresu čínského národního celku. Jako trenér se kromě domácího centra v Shanghaii postavil do čela mnoha evropských velkoklubů i národních reprezentací. V současné době je trenérem národního celku Chorvatska, se kterým také po skončení působení na 6.Li-Ning International Super Stars Campu odlétá na Mistrovství světa, které se uskuteční v Paříži od 23.8. do 29.8.2010. Dalšími trenéry badmintonu jsou Tomasz Lipski, polský trenér a Cezary Gutowski, takté? polský trenér, který se v minulosti představil v dresu národního celku své země. Českými trenéry badmintonu jsou Martina Fartágová a Lukáš Kroc z domácího klubu Super Stars Most. Atletickou přípravu vede také odborník ve svém oboru. Trenér Atletického klubu Litvínov Petr Flanderka. Odrazovou sílu na trampolínách trénují účastníci soustředění pod vedením Šárky Mandincové. Instruktoři sportovního centra Tornádo Sport, David Netušil, Vladimír Skála a Sáva Vaško mají na starosti specifická cvičení Schwinn cycling a Heat Program.

Super Stars Most.